Åsane Folkehøgskole 2010/2011

Heisann alle sammen (spesielt Anja, hihi).

Jeg er vel framme på Åsane Folkehøgskole.
Den ser cirka sånn ut:

Dagene har gått superfort, for det har vært tonnevis av informasjonsmøter, blikjentleker og fellesturer. Jeg har tilbragt to kvelder i Bergen sammen med David, og han har vært og besøkt meg de to andre kveldene. Det er helt fantastisk fint å bo så nærme hverandre etter å ha vært i et avstandsforhold så lenge.

Åsane Folkehøgskole ligger ironisk nok ikke i Åsane, men ved et lite sted som heter Hylkje – rett utenfor Åsane. Jeg fant kart!

Som dere kanskje ser er det et stykke fra skolen inn til Bergen sentrum. Cirka 20 km, som tar drøye 20 minutter med buss. Det er superfint, for da kan man være urban og isolert nesten på en gang. Jeg elsker det. Og omgivelsene her ute er helt utrolig skjønne! Fra soverommet har vi direkte utsikt ned til fjorden. Vakkert.

Jeg bor på internat fire. Rom 408. Det er ganske lite, men med noen smarte løsninger fikk Yri og jeg det til å funke. Bilder er på vei!

En typisk dag på Åsane starter med frokost fra 07.45 til 08.15. Så er det morgensamling med opprop, informasjon og et lite lærerinnslag fra 08.45 til 09.30. Hva som skjer etter morgensamling avhenger litt av hvilken ukedag det er, men det er som regel linjefag eller valgfag fra 10.00 til 11.15. Så er det lunsj fram til tolv, og skoletimer igjen fra tolv til to. Så er skoledagen slutt(!) og middagen serveres 14.45. Kveldsmat er 19.00, og skolebygget stenger 23.00.

Ved alle måltider får vi herlig vegetarmat! Både Yri og jeg er superimponerte, og har tenkt til å gi kokken blomster for den fine oppvartingen. hihi.

Nå står miljødugnad på timeplanen. Det vil si at internatene og rommene må ryddes. Jeg må nesten bare løpe og hjelpe til.

Flere oppdateringer og bilder er på vei!

Reklamer

3 responses to “Åsane Folkehøgskole 2010/2011

  1. Folkehøyskole høres egentlig ganske artig ut. Håper det blir et bra år :)

  2. Så gøy med folkehøyskole, det gikk jeg også på for over 10 år siden. Og hadde et fantastisk knallbra år! :) Nyt det, for tiden kommer til å gå fort….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s